Lavkarbo diett – dag XVII


Heisann, nå er jeg endelig ajour igjen her, er snart ferdig med min syttende dag på lavkarbo diett. Har egentlig ikke følelsen av å være på diett, bortsett fra at jeg må holde meg unna karbohydrater som er min favoritt og verste fiende 🙂

Har gått meg en tur på en time, skikkelig deilig vær i dag også.

14233238_10154331022831970_8684793399031064742_n
Kunsten å være lykkelig, er å gjøre sine gleder enkle ❤

Ha en fortsatt fin kveld ❤

~

Frokost

Lavkarbo granola med bringebær Biola

~

Lunsj

1 beger Skyr blåbær

~

Middag

Salat m håndmassert grønnkål – Buddhabowl

14183684_1065875306823606_84739481535223925_n.jpg

grønnkål
gulerot
bønnemiks
fetaost
spiselige blomster

Kjøpte grønnkål på Matstreif og det var med et oppskriftshefte fra Vang gård, Toten ->

Riv grønnkålen av stilken og i småbiter. Ha på litt olivenolje og masser kålen mellom hendene i 1-2 min. Ferdig massert grønnkål blir sprakende grønn og myk i konsistensen. Mye bedre enn umassert asså🙂

~

Kvelds

2 lavkarbo knekkebrød med hvitost og paprika

~

Her finner dere mer informasjon om dietten -> 3-stegs-plan-ned-i-vekt

~

 

2 kommentarer om “Lavkarbo diett – dag XVII

  1. Du skriver lite om vektnedgang.. Jeg blir igrunn litt nysgjerrig bare… Lavkarbo er jo kjent for å være ganske effektivt… Fortell gjerne hvor mye du har gått ned til nå…. Om du vil altså..:) Ha en flott natt…

    1. Jeg har veid meg en gang i uken, har gått ned 3,4 i løpet av to uker. Det står på bloggen, men det fremkommer kanskje ikke så godt. Lavkarbo funker for meg ihvertfall så langt. Ha en fin dag og velkommen tilbake 🍃😀 beste hilsen Mariann

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s