Hjemmebehandling av føtter

43e74f4cd50c11e2866d22000a9f137d_7

Dette trenger du:

bøtte eller elektronisk fotbad
fotsalt for hard hud
neglelakkfjerner
hard hud skraper
poleringsfil og lakk i ett for negler
saks
peelingkrem
fotfil
neglefil

Slik gjør du:

sitt i fotbad i 10min så varmt vann som du orker. Bruk hard hud skraperen på hælene + ellers der du har hard hud. Peel bena, klipp neglene og fil dem litt slik at de ikke er hakkete. Fjern eventuell neglelakk, poler neglene fjern eventuelle neglebånd med en liten kniv (spesielt for dette). Ha på den blanke neglelakken, la det tørke inn og smør deg inn med cracked heel krem. Nå er du sandalklar, ha på eventuell farvet neglelakk.

Om du ønsker fransk manikyr trenger du i tillegg en hvit lakk eller penn spesielt til dette, også syns jeg det er fint med en dus rosa eller dus fersken overlakk.

Lakk neglene først med blank underlakk, la denne tørke. Tegn på den hvite buen, lite lakk på kosten er hemmeligheten, og det gjør ingenting om det kommer litt på huden. Forsøk å lage et naturlig «smil» på neglen. Fjern det som kommer utenfor med en gang med en pensel med litt neglelakkfjerner. La denne kanten tørke, før du legger på en gjennomsiktig overlakk eller dus rosa/ferskenfarget lakk. Viktig at den hvite fargen er helt tørr eller så kan du risikere å dra den utover. Med overlakk vil lakken sitte bedre, glansen blir finere og det hvite kommer klarere frem. Ønsker du å dempe det hvite kan du legge enda et lag med underlakk over det hvite, før du tar overlakk øverst. Når dette er helt tørt tar du på olje tilpasset for neglebånd for å pleie neglene. Drypp en dråpe på hver negl og jobb den inn ved neglebåndet.

hands_feet-2s600x600

1314787656154

En kommentar om “Hjemmebehandling av føtter

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s