Dukan Dietten

Denne dietten gjennomførte jeg i fjor sommer, på 17 dager gikk jeg ned 6,8 kg. Så det er ikke tvil om at den er effektiv, siden jeg var litt for rolig etter sommeren og spiste litt for mye og feil gikk jeg opp igjen det meste.

Kuren er delt inn i 4 faser, angreps-, endrings- konsoliderings- og stabiliseringsfasen. Man gjennomfører fase I og II i fem dager hver frem til man har gått ned det man ønsker, spennende… For hver kilo man går ned må man være 10 d i konsilideringsfasen. Dvs at om man ønsker å gå ned 10 kg er det 5 d i angrepsfasen, 5 d i endringsfasen, 5 d i angrepsfasen, 5 d i endringsfasen, det er viktig å følge intervallen a 5 og 5 d frem til man har nådd ønsket vekt, også gå i gang med konsolideringsfasen i 10 d X 10 kg = 100 d. Stabiliseringsfasen blir vel for resten av livet da… om man vil holde seg der.

dukan

http://blogg.allers.no/stikkord/dukankuren

I dag har jeg laget Dukan pannekaker, vanskelig å få snudd dem kanskje det er bedre å bare bruke eggehvitene.

Dukanpannekaker 2 porsjoner

2 egg
3 ss mager ost
3 ss havrekli
(3 ss vann)
sukrin
litt salt.

dukanpannekaker
Sto ikke noe om vann i boken min (SLANK på tre uker – Allers), men det er nok lurt og sannsynligvis en lettere røre å ha med å gjøre. Sikkert greit at den sveller litt også.

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s