Bevar sommergløden <3

sommerglød

Fargen du fikk i sommer, forsvinner gjerne ganske fort etter ferien, men det finnes gode råd :

Sunn og frisk hud ser alltid bra ut så husk å skrubbe, smøre og til slutt kan du jukse litt med produkter som gir glød og litt farge.

Rens

Rens huden morgen og kveld, velg renseprodukter med fuktighetsgivende ingredienser. Avslutt med et fuktighetsgivende ansiktsvann som som normaliserer hudens PH-verdi.

Skrubb

For å bevare brunfargen er det viktig å skrubbe kroppen og ansiktet jevnlig (1 g pr uke). Bruk egen skrubb for ansiktet, den som er beregnet på kroppen har større og ofte grovere korn. Gløden i huden komme frem, døde hudceller fjernes, slik at huden ser og kjennes glatt og myk ut. Produktene man bruker etterpå blir mer effektive fordi de trekker inn i huden, og ikke bare blir liggende utenpå.

Fukt

Viktigheten av en fuktet hud for å bevare brunfargen kan ikke understrekes nok. Bruk riktig fuktighetskrem til din hudtype i ansiktet, helst også øyenkrem og egen nattkrem. Bruk egnet bodylotion til resten av kroppen. Jeg kan også anbefale næringsrik tørrolje til tørr hud, som eksempel Vichi Nutriextra olje og pleiende tørrolje. Ved å tilføre huden fuktighet vil du unngå å flasse, og huden vil holde seg brun og «hel» lenger. Huden vil være mer motstandsdyktig mot ytre påvirkninger og kløe. Huden gløder og se friskere ut.

Pleiende ansiktsserum

Et serum inneholder ingredienser i konsentrert form. Et fuktighetsgivende serum tilfører huden pleie, fukt og gjør at huden føles fastere. Bruk serumet etter rens og før ansiktskremen morgen og kveld.

Glød

Hold på sommergløden utover høsten med selvbruningsprodukter. Velg et produkt som gir umiddelbar farge, eller en krem som gradvis gir deg den sommerbrune gløden.

Makeup

Med enkle trinn kan du få frem gløden og fargen i ansiktet, og dermed holde deg sommerfresh langt utover høsten.

* Legg en farget dagkrem eller BB-krem (farget dag krem) over hele ansiktet. Disse produktene er såpass transparente at det ikke gjør noe om fargen er litt mørkere enn hudtonen din, men jevn den da nedover mot halsen.

* Påfør så et solpudder der solen naturlig ville truffet ansiktet, på neseryggen, pannen, kinnbena og haken og ton godt ut.

* For ekstra glød kan du legge en bronsefarget highlighter øverst på kinnbena, under brynene og langs neseryggen.

* Korall er en farge som fremhever sommerbrun hud, og kan gjerne brukes både på lepper og kinn. En lipgloss vil gjøre sommerlooken frisk og ung.

Jeg er veldig glad i produkter fra Sheiseido og Ren, men det finnes også andre alternativer som er rimeligere eksmpelvis Vichy.

Summer-glow-300x300

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s