Pene armer og skuldre…

keep-calm-and-welcome-summer-35

kommer ikke gratis… Jeg har fryst treningsabonnementet mitt ut august, men har nå kjøpt inn manualer for å få trent armene. Farvel bingovinger, grevinneheng eller vinkefett – kjært barn har mange navn :))

Uansett hvor fettet sitter, er det faktisk mulig å få has på det. Selv om vitenskapen alltid har tutet deg ørene fulle med at du ikke kan bestemme selv hvor på kroppen du vil slanke deg.

Men valkene forsvinner ikke av seg selv. Det krever iherdig innsats med både kosthold og trening.

Når du styrketrener bestemte områder av kroppen, blir musklene større, og stoffskiftet øker. Hvis du samtidig reduserer fettprosenten ved hjelp av sunn mat og får overflødig væske til å forsvinne ut av kroppen, blir resultatet synligere muskler og mindre iøynefallende valker. Og på denne måten kan du altså modellere kroppen, slik at den får litt andre proporsjoner.

10401750_312289298926848_184388552_n

Nå som sommeren er her, er det fint å gå i en kjole uten stropper eller armer, og da er det skuldrene og armene som settes i fokus. For å få dem til å se bra ut, kan det være lurt å gjøre disse øvelsene:

sexy_kjolearmer_sis_276745d

Øvelsene gjøres 3 x 15 g, minst tre ganger i uken, og allerede etter tre uker vil du merke forskjell. Dersom du ikke har håndvekter, kan du fylle tomme flasker med vann eller sand.

Ønsker dere lykke til med å få sterkere og fastere armer:))

941851-7-1385913938255

15 kommentarer om “Pene armer og skuldre…

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s