I dag er bloggen min seks år


Tenke seg til at i dag er det seks år siden jeg skrev mitt første blogginnlegg her inne. Tiden har gått så fort, med snart 850 blogginnlegg og over 630.000 visninger senere er jeg her fortsatt.

Jeg synes at  innleggene mine har blitt bedre og bedre ettersom man lærer mer og mer, men jeg har fortsatt mye å lære. Jeg lager mest hverdagsmat, innimellom går jeg på diett, også går det jo en del i baking også.

Jeg har også delt litt av hverdagslivet mitt i form av bilder, jeg prøver å ha en høy kvalitet på mine innlegg, samt skrive på en litt humoristisk måte. Har fått mange hyggelige tilbakemeldinger på dette, samt på layouten på bloggen min som jeg er veldig fornøyd med selv.

Siden bloggen min er på hobbybasis er det veldig varierende hvor ofte jeg blogger. Drømmen hadde jo vært å kunne leve av blogging, men det er det svært få matbloggere som kan. Det hadde også vært superstas å kunne gi ut en egen koke- eller bakebok også.

I året som har gått har jeg vært invitert på en del morsomme arrangementer og pressevisninger. Blant annet på Bransjehuset høst & vår, Ptressefrokost Oslo Design Fair (gave-og interiørmessen) høst & vår, Åpen dag på Per:PR og Den store inspirasjonsdagem på Månefisken.

Gilde juleaquavitt smaking med julemat på Bygdøy Rorklubb, frokostseminar med Meny i forbindelse med Matstreif. Føler meg veldig heldig som blir invitert på slike spennende arrangementer.

I tillegg til her på bloggen finner dere meg på Facebook: https://www.facebook.com/marylovesthelittlethings/ Instagram: @marylovesthelittlethings og @mariannhauge1869 og på Twitter: marylovesthe

Jeg blir kjempeglad om dere følger meg der også ❤

Her ser dere bildene mine som fikk mest likes på Instagram 2019

Tusen takk til alle som følger meg, og til dere som legger igjen hyggelige kommentarer. Håper dere vil følge meg videre 🙂 Ønsket dere er fortsatt fin onsdagskveld og ei fortsatt fin uke ❤

Klemmer fra meg

Tusen takk

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s