Glødende, ungdommelig og frisk hud

533ef1837e44abb3bf6ba27bc843c2e4

Din daglige pleie av huden danner grunnlaget for en sunn og glødende hud. Daglig rens av huden morgen og kveld, og bruk av nærende og fuktgivende pleieprodukter sikrer en myk og flott hud. Ansiktsrensen fjerner støv, smuss, talg og ikke minst makeup er viktig å fjerne grundig før påføring av hudpleie. Hvis huden ikke blir renset, vil heller ikke hudpleien som påføres ha en optimal effekt. Favorittkremen og eventuelle serumer får ikke virke optimalt hvis huden ikke er ren.

For å få en god rens av huden må du først kartlegge hva du trenger. Bruker du mye makeup bør du starte med et oljebasert renseprodukt som fjerner makeupkrem grundig. De fleste makeupkremer inneholder en form for olje så de fjernes lettere ved bruk av en oljebasert makeup-fjerner. Deretter bruker du en ansiktsrens som fjerner overflødig talg og smuss. Renseservietter er et enkelt alternativ, men dessverre ikke nok hvis du bruker mye makeupkrem. I tillegg til ansiktsrens på kvelden må man bruke make-up fjerner.

Etter rensen anbefales det å bruke et ansiktsvann eller toner. Ansiktsvannet har en pleiende effekt på huden ut ifra hvilken type du bruker, samt at det fjerner eventuelle rester av renseproduktet. Bruk også en skrubbekrem tilpasset huden din 1-2 ganger i uken for å fjerne døde hudceller og få bedre glød.

I tillegg til peeling finnes det også et hav av forskjellige masker til bruk på huden. En maske kan være et ekstra tilskudd til ditt skjønnhetsrituale, som er designet for å gi huden en ekstra dyptgående behandling. En ansiktsmaske kan være dyptrensende, fuktgivende, beroligende og oppstrammende. Velg en maske som dekker dine behov, og følg instruksjonene som følger med masken. Et godt tips er å legge en god maske på huden etter du har brukt peeling, som sikrer at masken får virke ekstra dypt i huden.

Hvis du har noen spesielle problemer eller behov for din hud, er et serum en fantastisk måte å tilføre huden det lille ekstra. Serum er et slags reparasjonsprodukt som tilfører nøye oppmålte ingredienser på et dypere nivå i huden. Serum finnes for alle hudproblemer og behov. Alt fra fet/uren hud til oppstramming og linjer, store porer og pigmentforandringer i huden. Serum påføres huden etter rens og før krem.

Når man er godt voksen kan det være lurt å invistere i en god dakgrem, øyekrem og nattkrem. Dagkremen skal tilføre tilstrekkelig fuktighet og næring samt beskytte huden mot miljømessige påvirkninger. Vel gjerne en dagkrem med solfaktor som sikrer ekstra beskyttelse året rundt. Et viktig produkt mange glemmer, er øyenkrem. Huden rundt øynene er en av de tynneste på hele kroppen og er derfor viktig å ta godt vare på. En øyenkrem skal styrke og fukte huden rundt øynene samtidig som den kan hjelpe med å redusere mørke ringer, hevelser og linjer rundt øyepartiet. For ekstra pleie, er det viktig å investere i en god pleiende nattkrem. Dette er særdeles viktig for en tørrere hudtype og en voksen hud. Huden er på sitt mest aktive på natten, og er mer mottagelig for næring og pleie. En nattkrem skal virke reparerende på huden, og kan gjerne ha en litt rikere konsistens enn dagkremen. En nattkrem kan tilføre ekstra næring i form av for eksempel lipider, oljer og essensielle fettsyrer, som er ekstra fordelaktig for den tørre huden. En aktiv, reparerende og oppstrammende nattkrem gir og flotte resultater til en voksen hud.

Jeg er veldig glad i produktene fra REN og Sheiseido.

Det er også viktig å drikke nok vann, få nok søvn, du blir hva du spiser: Sunt og grønt- og ikke minst Omega-fettsyrer gjør underverker for huden din.

81c02dc7547a404c003e922d38918541

En kommentar om “Glødende, ungdommelig og frisk hud

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s