Hvordan bli den beste versjonen av deg selv…

tumblr_m0v5ttpPVq1qdn2qzo1_500

«Lytt til ditt hjerte. Det vet alle ting, fordi det kommer fra verdens sjel, og det vil en dag vende tilbake dit»
Paulo Coelho, Alkymisten.

«Du lever bare en gang, men hvis du gjør det riktig, er en gang nok»
Mae West

Det er viktig å følge sitt hjerte og intuisjon.

Ikke la deg presse av problemer, bli heller ledet av sine drømmer. Lev det livet du ønsker å leve, bli den personen du ønsker å være. Ta avgjørelser og handle på grunnlag av dem. Det er lov å feile, da prøver du heller igjen. Selv om du faller tusen ganger, slipper du i det minste å lure på hva som kunne ha vært.

Vær stolt av deg selv!

Du er din egen beste venn og din største kritiker. Uavhengig av andres meninger, på slutten av dagen er du den eneste som stirrer tilbake på deg selv i speilet. Aksepter alt ved deg selv ! Du er du ❤

Vær glad og takknemlig !

Lykken er i deg, i din tankegang. Hvordan du ser deg selv og din verden er bevisste valg og vaner. Linsen du velger å vise alt gjennom bestemmer hvordan du føler om deg selv og alt som skjer rundt deg. Å være takknemlig vil alltid gjøre deg lykkelig.

«Alltid vær den beste versjonen av deg selv i stedet for et annenrangs versjon av noen andre.»
Judy Garland

Ei dine valg og dine feil, og vær villig til å ta de nødvendige skritt for å forbedre dem. Enten tar du ansvar for ditt liv, eller så vil andre gjøre det. Og når de gjør det, vil du bli en slave for deres ideer og drømmer i stedet for en pioner av dine egne.

Følg hjertet ditt. Vær tro mot deg selv. Gjør det som gjør deg lykkelig. Være sammen med dem som får deg til å smile 🙂 Elsk så lenge du lever ❤ Si hva du trenger å si. Tilby en hjelpende hånd når du er i stand til det. Sett pris på alle de tingene du har, og det du har lyktes med og opplevd gjennom livet. Smil:) Feir dine små seire. Lær av dine feil. Innse at alt er læring. Tilgi, og gi slipp på de tingene du ikke kan kontrollere.

470_2512553

Every great dream begins with a dreamer. Always remember, you have within you the strength, the patience, and the passion to reach for the stars to change the world.
Harriet Tubman

lykke-kvinne_None.full

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s