Hei alle sammen, i dag er bloggen min ett år – hurray


anniversary-2x

Utrolig hvor fort tiden går, 52 uker og mer enn 200 blogginnlegg og nesten 2000 kommentarer senere, her er jeg fortsatt! Jeg må innrømme, at hyppigheten på mine innlegg har vært litt varierende, noen ganger trenger man rett å slett litt pause fra bloggingen. Mange har spurt meg om det er tidkrevende, og ja det er det jo – men også veldig gøy og inspirerende med mange fine tilbakemeldinger.

Jeg synes at kvaliteten på innleggene mine har økt ettersom man lærer mer og mer, men jeg har fortsatt litt å hente på anretting av mat. Jeg lager som regel hverdagsmat eller så går det i baking. Dere har også kunne følge meg via en juicekur på en uke, 5:2 dietten, og nå er jeg i gang med 5:2 detox dietten.

Jeg har også delt litt av hverdagslivet mitt i form av bilder, jeg prøver å ha en høy kvalitet på mine innlegg, samt skrive på en litt humoristisk måte. Har fått mange hyggelige tilbakemeldinger på dette, samt på layouten på bloggen min som jeg er veldig fornøyd med selv.

Jeg setter pris på alle kommentarene jeg mottar, bortsett fra spam da 🙂 Men i perioder har eg ikke hatt mulighet til å svare alle, da jeg rett og slett har blitt oversvømt. Har litt mistanke om at noen er skrevet av roboter og at de kommer igjen og igjen. En del kommentarer har også hyggelige feedbacks, men en skjult agenda med reklamering på slutten. Og det er jo ikke et annonseringssted mitt kommentarfelt er ment å være, så de publiserer jeg ikke – sorry !!

I den siste tiden har jeg vært mer aktiv i forhold til matbloggsentralen og har deltatt på noen arrangementer via dem, samt deltatt i konkurranser. Jeg var på omvsining på Matstreif med andre bloggere, på filmen The hundred foot journey (søteste matfilmen) deltok på Bloggers mystery challenge på Smak for alle. Av utfordringer har jeg blant annet deltatt på Norges beste bakst, Festmåltid i forbindelse med Matstreifs 10 års jubileum, Norges beste taco – hvor mitt bidrag ble presentert i Det Nye i januar utgaven i år, Pepperkakeutfordring og Portvinsutfordring. Det har vært moro å bli kjent med likesinnede 🙂

Norges beste taco
Håper dere vil følge meg videre 🙂

Klemmer fra meg

Publication1-707x1024

6 kommentarer om “Hei alle sammen, i dag er bloggen min ett år – hurray

 1. Thanks for every other magnificent article. The place else could anybody
  get that kind of info in such a perfect means of
  writing? I have a presentation subsequent week, and I am at the search for such info.

 2. I am really impressed as well as your writing skills and also with all the format on your own weblog.
  Is this a paid subject or do you customize it your self?

  In any case stay the excellent quality writing, it’s rare to see
  a nice blog this way one today..

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s