Hei alle sammen, i dag er bloggen min fire år – hurray


anniversary-2x

Tenk at i dag er det fire år siden jeg satte meg ned å skrev mitt første blogginnlegg her. Utrolig hvor fort tiden har gått, snart 700 blogginnlegg og snart 465.000 visninger senere er jeg her fortsatt.

Jeg setter stor pris på alle kommentarene jeg mottar, bortsett fra spam da 🙂

Siden bloggen min er på hobbybasis er det veldig varierende hvor ofte jeg blogger. Drømmen hadde jo vært å kunne leve av blogging, men det er det svært få matbloggere som kan. Det hadde også vært superstas å kunne gi ut noen koke- eller bakebøker.

Jeg synes at kvaliteten på innleggene mine har blitt bedre år for år, men øvelse gjør mester. Jeg lager mest hverdagsmat, men i perioder blir det også litt baking.

I året som har gått har jeg vært invitert på en del morsomme arrangementer  som pressevisninger på Bransjehuset høst & vår via Magnor, Aquevittsmaking med julemat på Topphem (ny restaurant på Solli plass) med Arcus, Frokostseminar med Meny i forbindelse med Matstreif, på Oslo Design Fair høst hvor jeg var invitert av Hoptimist og Tulipankurs med Tulipantips & Finn Shjøll 🙂 Føler meg veldig heldig som blir invitert på slike spennende arrangementer.

Det har jo blitt mindre konkurrannser siden Matbloggsentralen la ned,men jeg var med i NM i smoothie på Mathallen og Norges beste bakst 2017 med tre bidrag uten at jeg nådde opp  selv om jeg hadde veldig mange stemmer – tusen takk til alle som stemte på mine bidrag.

I tilleg til her på bloggen finner dere meg på Facebook: https://www.facebook.com/marylovesthelittlethings/ Instagram: @marylovesthelittlethings og @mariannhauge1869 og på Twitter: marylovesthe

Her ser dere bildene mine som fikk mest likes på Instagram 2017.

26111896_10155809330766970_8689049995756913496_n

Tusen takk til alle som følger meg, og til dere som legger igjen hyggelige kommentarer. Håper dere vil følge meg videre 🙂 Ønsket dere er fortsatt fin mandag og ei fin uke ❤

Klemmer fra meg

Blogiversary

2 kommentarer om “Hei alle sammen, i dag er bloggen min fire år – hurray

  1. Gratulerer med 4-års jubileumet Mariann – har vært en glede å følge deg disse årene 🙂 Blir med deg på de neste 4 årene også 🙂 Klem :-*

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s