Høsten 2017 – trender & nyheter del I


Heisann, håper det står bra til og at dere har hatt en fin helg 🙂 Jeg henger skikkelig etter med bloggingen, for noen uker siden var jeg på pressevisning på Bransjehuset igjen, også denne gangen var det Magnor som inviterte meg.

Møtte igjen fineste Finn Schjöll, Hallvor Bakke, Jan Vincent Johannessen, de er alle kjempeflinke designere. Magnor har også fått med seg en ny designer på laget som jeg hilste på Dagny Thurmann-Moe. Alle designereme viste stolt frem sine nyheter.

Var innom de andre presserommene også, men dette innlegget tilegner jeg Magnor som jeg kjenner best ❤

Her er en link til Høsten 2017 ^trender & nyheter del II med de andre utstillerene LeCreuset,  EvaSolo, Aida daily design, Wegdwood, Villeroy & Boch, Hardanger bestikk og Design House Stockholm. Det kommer så mye lekkert, så gled dere mye på min ønskeliste ihvertfall ❤

Synes det er stas å bli invitert, og jeg ble skikkelig glad for fine goodie-bags. Møtte igjen en del bloggere, skribenter for mat – og interiør som jeg kjenner fra før koselig det altså.

Var veldig koselig å se igjen de som jobber på Magnor også, det ble servert bobler, brownies, kanelboller og konefkt som Kristin bak bloggen Husmorlykke hadde lagd.

August/september er messetid – så her får dere et innblikk i høstens nyheter fra Magnor. Håper dere blir inspirert til hvordan dere vil ha det ❤

Ønsker dere alle en fortsatt fin dag ❤

~

Magnors vakre showroom

Innlegget fra de andre showroomene kommer snart 🙂 Høstens nyheter kommer i butikkene nå i oktober. Magnor har også åpnet en egen Brandstore i Nye Glasmagasinet og jeg vil anbefale dere å ta turen dit.

~

 

 

2 kommentarer om “Høsten 2017 – trender & nyheter del I

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s