Oslo Design Fair – 2017


Heisann, som nevnt tidligere henger jeg litt etter med bloggingen. Det var så mange arrangementer på rappen, men nå er jeg ajour føles hærlig asså ❤

Ja så er det fredag igjen, og tiden går bare så fort før man vet ordet av det er julen her. Håper dere har hatt en fin uke så langt. Jeg fikk en koselig melding på facebook i dag ~jeg er vinner av en konkurranse fra Helios og det er økologiske produkter til Karameliserte nøtter – ser og høres ikke det digg ut ~ gleder meg 🙂

Nåja tilbake til det innlegget skulle dreie seg om, nemlig Oslo Design Fair det man tidligere kalte Gave- og interiør messen på Lillestrøm.

Jeg var så heldig å bli invitert av Hoptimist 🙂 og det takket jeg jo ja til selv om jeg som privatperson ikke kan handle er det jo gøy å bli inspirert og komme i kontakt med forhandlerne. De har jo et eget Smakstorg der også, så da kan man smake på deilige ting man kan kjøpe til seg selv eller gi bort i gave. I vårt samfunn har jo de fleste på 40+ alt, så da er det jo fint å gi bort litt lukseriøse gaver som kan nytes.

hoptimist-feel-the-joy-logo

Jeg liker veldig godt filosofien deres om at et smil  starter med et annet smil 🙂 De har mange fine produkter, og det er dansk design. Jeg var jo så heldig å få med meg en Hoptimist i tre hjem også ~lucky me 🙂 Alle burde ha en Hoptimist i huset og jeg får kjøpe meg dama til denne etterhvert. Jeg liker best produktene deres i tre, englene og de i metall ❤

21191866_10155449122951970_1443475430248042405_n

Under ser dere noen flere bilder fra messen, håper dere blir inspirert til hvordan dere vil ha det 🙂

Jeg var så heldig å få meg meg diverse vareprøver blant annet på de deilige Victoria såpene.

21149882_10155449190831970_4098816437111399268_n

Ønsker dere en fortsatt fin dag og ei deilig helg, kle dere godt for det skal bli en kjølig nordavind i helgen ❤

~~

~

En kommentar om “Oslo Design Fair – 2017

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s