Hei alle sammen, i dag er bloggen min to år – hurray :)


anniversary-2x

Utrolig hvor fort tiden går, to år og mer enn 340 blogginnlegg og over 3300 godkjente kommentarer senere, og snart 200.000 visninger – her er jeg fortsatt!

Jeg setter pris på alle kommentarene jeg mottar, bortsett fra spam da 🙂 Men i perioder har eg ikke hatt mulighet til å svare alle, da jeg rett og slett har blitt oversvømt. Har litt mistanke om at noen er skrevet av roboter og at de kommer igjen og igjen. En del kommentarer har også hyggelige feedbacks, men en del med skjult agenda med reklamering på slutten. Disse blir ikke publisert – sorry 😦

Jeg må innrømme at hyppigheten på mine innlegg har vært litt varierende, noen ganger trenger man rett å slett litt pause fra bloggingen. Mange har spurt meg om det er tidkrevende, og ja det er det jo – men også veldig gøy og inspirerende med mange fine tilbakemeldinger.

Jeg synes at kvaliteten på innleggene mine har blitt bedre ettersom man lærer mer og mer, men jeg har fortsatt mye å lære. Jeg lager mest hverdagsmat, også går det jo mye i baking da.

Jeg har også delt litt av hverdagslivet mitt i form av bilder, jeg prøver å ha en høy kvalitet på mine innlegg, samt skrive på en litt humoristisk måte. Har fått mange hyggelige tilbakemeldinger på dette, samt på layouten på bloggen min som jeg er veldig fornøyd med selv.

Beklageligvis har matbloggsentralen valgt å legge ned, så da blir det nok ikke så mange konkurranser fremover… Matbloggerene har også lagt ned, slik at man får ikke topplisten over bloggerene og oversikt over sist publiserte innlegg. Ja, ja sånn kan det gå.

Men i løpet av det siste året har jeg deltatt i noen. Jeg ble blant annet finalist i Norges beste bakst (det var jo veldig artg) https://marylovesthelittlethings.com/2014/12/02/god-onsdag-2/

image004
Jeg har vært medforfatter i boken Folkets favoritter LAVfoodmap (veldig artig) https://marylovesthelittlethings.com/2015/12/31/godt-nyttar-%E2%9C%A8/

Jeg har også vært på Matstreif og en tur på gave- og interiørmessen + masse mer.

Håper dere vil følge meg videre 🙂

Klemmer fra meg

11887830_438353353004401_6067342535457280405_n

30 kommentarer om “Hei alle sammen, i dag er bloggen min to år – hurray :)

 1. Nice weblog here! Also your web site a great deal up
  fast! What hosting company have you been the utilization of?

  Can I become your associate hyperlink for
  your host? I wish my site loaded as fast as yours
  lol

 2. Hey! Would you mind if I share your blog with
  my myspace group? There’s a lot of folks that I think would really appreciate your content.
  Please let me know. Thanks

 3. fantastic post, very informative. I ponder why the contrary experts on this sector don’t realize this.
  You must continue your writing. I am just sure, you’ve a great readers’ base already!

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s