Hei alle sammen, i dag er bloggen min to år – hurray :)


anniversary-2x

Utrolig hvor fort tiden går, to år og mer enn 340 blogginnlegg og over 3300 godkjente kommentarer senere, og snart 200.000 visninger – her er jeg fortsatt!

Jeg setter pris på alle kommentarene jeg mottar, bortsett fra spam da 🙂 Men i perioder har eg ikke hatt mulighet til å svare alle, da jeg rett og slett har blitt oversvømt. Har litt mistanke om at noen er skrevet av roboter og at de kommer igjen og igjen. En del kommentarer har også hyggelige feedbacks, men en del med skjult agenda med reklamering på slutten. Disse blir ikke publisert – sorry 😦

Jeg må innrømme at hyppigheten på mine innlegg har vært litt varierende, noen ganger trenger man rett å slett litt pause fra bloggingen. Mange har spurt meg om det er tidkrevende, og ja det er det jo – men også veldig gøy og inspirerende med mange fine tilbakemeldinger.

Jeg synes at kvaliteten på innleggene mine har blitt bedre ettersom man lærer mer og mer, men jeg har fortsatt mye å lære. Jeg lager mest hverdagsmat, også går det jo mye i baking da.

Jeg har også delt litt av hverdagslivet mitt i form av bilder, jeg prøver å ha en høy kvalitet på mine innlegg, samt skrive på en litt humoristisk måte. Har fått mange hyggelige tilbakemeldinger på dette, samt på layouten på bloggen min som jeg er veldig fornøyd med selv.

Beklageligvis har matbloggsentralen valgt å legge ned, så da blir det nok ikke så mange konkurranser fremover… Matbloggerene har også lagt ned, slik at man får ikke topplisten over bloggerene og oversikt over sist publiserte innlegg. Ja, ja sånn kan det gå.

Men i løpet av det siste året har jeg deltatt i noen. Jeg ble blant annet finalist i Norges beste bakst (det var jo veldig artg) https://marylovesthelittlethings.com/2014/12/02/god-onsdag-2/

image004
Jeg har vært medforfatter i boken Folkets favoritter LAVfoodmap (veldig artig) https://marylovesthelittlethings.com/2015/12/31/godt-nyttar-%E2%9C%A8/

Jeg har også vært på Matstreif og en tur på gave- og interiørmessen + masse mer.

Håper dere vil følge meg videre 🙂

Klemmer fra meg

11887830_438353353004401_6067342535457280405_n

30 kommentarer om “Hei alle sammen, i dag er bloggen min to år – hurray :)

  1. I’m more than happy to find this web site. I need to to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely really liked every part of it and i also have you saved to fav to see new information in your blog.

  2. You are so interesting! I do not suppose I’ve read anything like that before. So nice to discover somebody with some genuine thoughts on this subject. Seriously.. thank you for starting this up. This website is one thing that is needed on the internet, someone with a bit of originality!

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s