Hei alle sammen, i dag er bloggen min fem år – hurray


Tenk at i dag er det fem år siden jeg satte meg ned å skrev mitt første blogginnlegg her inne. Tiden har gått så utrolig fort, med snart 800 blogginnlegg og straks 580.000 visninger senere er jeg her fortsatt.

Jeg synes at kvaliteten på innleggene mine har blitt bedre ettersom man lærer mer og mer, men jeg har fortsatt mye å lære. Jeg lager mest hverdagsmat, også går det jo mye i baking da.

Jeg har også delt litt av hverdagslivet mitt i form av bilder, jeg prøver å ha en høy kvalitet på mine innlegg, samt skrive på en litt humoristisk måte. Har fått mange hyggelige tilbakemeldinger på dette, samt på layouten på bloggen min som jeg er veldig fornøyd med selv.

Siden bloggen min er på hobbybasis er det veldig varierende hvor ofte jeg blogger. Drømmen hadde jo vært å kunne leve av blogging, men det er det svært få matbloggere som kan. Det hadde også vært superstas å kunne gi ut en egen koke- eller bakebok også.

I året som har gått har jeg vært invitert på en del morsomme arrangementer og pressevisninger. Blant annet på Bransjehuset høst & vår, lanseringen av Simen Staalnackes nye kolleksjon TOKYO på Fineart og lanseringen av Jan Thomas nye kolleksjon THE BUCKET og L O V E på Bølgen & Moi via Magnor. Lanseringen av KAPRIFOL designet av Finn Scjøll for Firkløveren i samarbeid med Magnor.

Gilde juleaquavitt smaking med julemat på Vinslottet og internasjonal lansering av Gammel Opland på Nedre Foss gård med Arcus. Frokostseminar med Meny i forbindelse med Matstreif, pressefrokost på Nordic Living (gave- og interiør messen på Lillestrøm) og tulipankurs med Tulipantips & Finn Schjøll 🙂 Føler meg veldig heldig som blir invitert på slike spennende arrangementer, dere kan lese mer om dem under kategorien; interiør.

Det har jo blitt mindre konkurranser siden Matbloggsentralen la ned, men jeg deltok med tre bidrag til Norges beste bakst 2018 uten at jeg nådde opp, selv om jeg hadde veldig mange stemmer – tusen takk til alle som stemte på mine bidrag.

I tilleg til her på bloggen finner dere meg på Facebook: https://www.facebook.com/marylovesthelittlethings/ Instagram: @marylovesthelittlethings og @mariannhauge1869 og på Twitter: marylovesthe

Jeg blir kjempeglad om dere følger meg der også ❤

Her ser dere bildene mine som fikk mest likes på Instagram 2018.

Tusen takk til alle som følger meg, og til dere som legger igjen hyggelige kommentarer. Håper dere vil følge meg videre 🙂 Ønsket dere er fortsatt fin tirsdagskveld og ei fortsatt fin uke ❤

Klemmer fra meg

13466373_10209776763165802_6740725532311749270_n

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s