Jeg <3 sol, høre på musikk, bake, lage mat og å konkurrere


Lykkeforskning_562255b

Ny kakeutfordring fra Bake på gang, også skal jeg lage marsipankake til avgangsklasse på barneskolen. Spennende og føler meg beæret som blir spurt 🙂 Må i tenkeboksen litt nå 🙂 Ønsker dere en fin dag, endelig skinner sola i Oslo bygda også.

Den viktigste ingrediensen i matlaging og baking er alltid kjærlighet
Med en glad og fornøyd kokk på kjøkkenet, må jo dette bli bra.

Skal gå meg en lang tur i finværet nå, deilig med fridag når solen skinner. Jeg vet at man ikke skal veie seg mer enn en gang i uken, men da jeg var på vekten i dag hadde jeg gått ned ytterligere 1,4 kg tilsammen – 4,9 kg siden medio april. 5:2 dietten kalles dietten for livsnytere og det stemmer og passer meg perfekt. I morra er det en ny fastedag og på lørdag skal vi i dameselskap for ei venninnes 50 års dag.

Lykken er et hvordan, ikke et hva. Et talent, ikke en gjenstand.
~ Hermann Hesse

images4

 

En kommentar om “Jeg <3 sol, høre på musikk, bake, lage mat og å konkurrere

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s