God kveld,


images

nå er det en stund siden jeg har blogget. Håper det står bra til med dere alle sammen, nå er det snart helg igjen heldigvis. Skal bli deilig med frihelg, tenkte jeg skulle få testet ut noen nye oppskrifter.

Var en tur i byen etter jobb i dag, fikk tak i to kniver fra Øyo til 40% rabatt på Jernia og ei fin veske. Også har jeg fått etterfarget håret mitt, kjempefornøyd. Har vært en hektisk uke dette, og i går så var jeg i møte på kvelden så det har ikke blitt så mye baking og matlaging i det siste.

I dag fikk jeg gavekort til Mathallen på 400,- fra Pernod Ricard og Sandeman, i forbindelse med at jeg ble runner up i portvins challengen via Matbloggsentralen. Stas det asså, skal få kjøpt meg litt ost tenker jeg på Melkerampa. Ser på nett at de har tenkt å avvikle butikken sin i Mathallen når kontrakten går ut i sept 😦 Tror det er mange av butikkene som sliter der dessverre..

images

Ønsker dere en super torsdagskveld !

Lykken er en stille,
evig evne til å glede
seg over de små ting.

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s