Sukkerfri sjokoladepudding med avokado


Heisann, håper det står bra til og at dere har hatt en fin uke så langt.

I går koste meg på hudpleietime hos Kava Frogner, jeg var jo så heldig å vinne et gavekort før jul. Ina er en kjempeflink dame på min alder, og det var jo litt ekstra stas å høre at huden min var supergodt tatt vare på og at den er mye yngre enn alderen min tilsier ❤  Hun har blant annet vært lærer på Franske Kosmetologskole, og hun har også vært lærer på den hudpleierlinjen jeg gikk på ~ det var jo litt ekstra artig da 🙂 Jeg skal helt klart tilbake på Kava både for både klipp og hudpleie, de er så flinke.

Har gått meg en tur i dag, men jeg synes det er litt skummelt når det er så glatt er livredd for å falle igjen. Etter hudpleien i går satt jeg i mer enn to timer i kø på Legevakten, for å få sjekket hånden som jeg slo på isen to ganger før jul det var heldigvis ikke brudd da 🙂

I dag lagde jeg yummy Kyllingfilet, ovnsstekte cherrytomater og risotto til middag, og til dessert ble det sunn sjokoladepudding.

49688616_1972846662793128_1121022911348473856_n.jpg

Synes at sukkerfri januar har gått overraskende bra, med tanke på at jeg var skikkelig sukkeravhengig. Under finner dere oppskriften på sjokoladepuddingen ->

Sukkerfri sjokoladepudding med avokado ~2 porsjoner

50217206_10156705192596970_8830369618599084032_n
1 stor moden avokado
2 ss råkakao pulver
1 ts Sukrin gold (naturlig søtning kokosblomstsukker, lønnesirp eller honning)
2 ss sjokoladeprotein eller Nutrilett eller Yokebe med sjoklade smak
3 ss vaniljekesam

Slik gjør du det:

Skrell og del opp avokadoen.  Blend på høy hastighet i ett minutt eller til blandingen er helt glatt.

Hell blandingen over i dessertglass og la dem avkjøles i minimum 30 min.

Jeg toppet min pudding med bringebær og Suncrisp.

(Om ønskelig kan du legge noen bananskiver lagvis i glasset)

Om du ønsker å bruke naturlig søtning kan du istedet for Sukrin gold bruke kokosblomstsukker, lønnesirup eller honning, men da er det ikke å anse som sukkerfritt slik jeg har forstått det.

Enjoy ❤

~

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s