Lanseringsfest kolleksjonen TOKYO designet av Simen Staalnacke for Magnor


På tirsdag var jeg på presse- og lanseringsfesten av Magnors nye designer Simen Staalnacke, best kjent fra Moods of Norway sin nye kolleksjon TOKYO på Fine Art, Aker Brygge.

Det var duket til fest med rød løper, noen kjendiser, presse, bloggere og en del venner av designeren m.fl.

Det ble servert bobler, sake og sushi. Det ble spilt japanske toner fra DJ`en og de hadde også leid inn noen japanske fantasifigurer som gikk rundt i mengden, det var også en kimono-kledd operaseanse. Det var også ei japansk blomsterkunstner tilstede, som hadde lagd nydelige dekorasjoner.

Det var en morsom fest, møtte igjen en del kjente og jeg fikk lurt meg til en selfie med hovedpersonen. Han er jo fra Stryn og mamma er fra nabobygda (Hellesylt).

Hærlighet for en hærlig fyr han er da, kan ikke annet enn å bli glad av hainn der ❤

40449330_10156399235516970_697358266300104704_n.jpg
Kolleksjonen består av et middags- og kaffeservice i nyanser i blått og hvitt, glass og bestikk. Her har han formet et spennende design der skandinavisk enkelhet møter japansk estetikk.

På tallerkenene i serien har han brukt særlig origami som inspirasjon til mønsteret, i tillegg er dekoren på noen av delene molekylstrukturen i den kjemiske formelen for kjærlighetshormonet oksytocin, som fremkaller følelser av tilfredshet, ro og trygghet.

Serien består av åtte forskjellige glass i ulike størrelser, inkludert en special edition 30 cl champagneglass håndmalt i en blå glans. Hvert glass er munnblåst og håndlaget av profesjonelle glassblåsere som gir et uttrykk av ekte håndverk.

I tillegg til vaser og en vinkaraffel, er det også lykter med den samme blåtonen som går igjen i serviset.

Det er jo ikke tvil om at Tokyo er en av Simens favoritt byer ❤ Jeg har ikke vært der selv, men man burde kanskje tatt turen fikk jo en liten smakebit av Tokyo denne kvelden.

Mye lekkert i kolleksjonen hans, men jeg la min elsk på vasene og lyktene ❤

~

 

 

~

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s