400.000 visninger – tusen takk til dere som leser bloggen min <3


I dag passerte Mary Loves The Little Things en ny milepæl: 400.000 visninger på bloggen.

Tusen takk til alle dere som følger og leser bloggen min og som følger meg på Facebook fanside og Bloggens Instagram og Interiør m.m Instagram konto – det er artig og det varmer ❤ Tusen takk for alle likes og kommentarer.

Bloggen min har eksistert siden februar 2014, og jeg vært med på en del morsomme arrangementer og konkurranser siden den gang. I helgen var det NM i smoothie og juice, på fredag skal jeg på frokostseminar i forbindelse med Matstreif. Jeg har også tenkt å delta med nye bidrag til Norges Beste Bakst.

Jeg har også bli kjent med en del andre matbloggere og bransjefolk innen mat, baking, drikke og gave & interiør –  og det er jo også veldig stas.

Ønsker dere en fortsatt fin dag – og håper dere vil følge meg på veien videre ❤

Stor klem fra meg

~

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s