Hei alle sammen, i dag er bloggen min tre år – hurray


anniversary-2x

Tenk at i dag er det tre år siden jeg satte meg ned å skrev mitt første blogginnlegg her. Utrolig hvor fort tiden har gått, 590 blogginnlegg og snart 330.000 visninger senere er jeg her fortsatt.

Jeg setter pris på alle kommentarene jeg mottar, bortsett fra spam da 🙂

Jeg må innrømme at hyppigheten på mine innlegg har vært litt varierende, men den er jo helt på hobbybasis. Drømmen hadde jo vært å kunne leve av blogging, og kunne gi ut noen koke- eller bakebøker. Men enn så lange så tjener jeg ikke noe på den, får ikke lagt inn teklame her på wordpress.

Blogging er jo ganske tidkrevende, men også veldig gøy og inspirerende med mange fine tilbakemeldinger.

Jeg synes at kvaliteten på innleggene mine har blitt bedre år for år, man lærer mer og mer, men jeg har fortsatt mye å lære. Jeg lager mest hverdagsmat, men i perioder blir det også litt baking.

I året som har gått har jeg vært invitert på en del morsomme arrangementer  Øl- og aquevitt smaking på Sentralen i forbindelse med lansering av den ny glasserien Brygg fra Magnor,  Pressevisning på Bransjehuset høst & vår via Magnor, Aquevittsmaking med julemat fra Flying cullinary circus med Arcus på Vinslottet og Chef`s Dinner (5-retters meny) på Vaaghals av Gårdsand og MENY. På torsdag er jeg invitert på Åpent hus via Per:PR og det gleder jeg meg til 🙂 Føler meg veldig heldig som blir invitert på slike spennende arrangementer.

Det har jo blitt mindre konkurrannser siden Matbloggsentralen la ned,men jeg var med i Norges beste bakst 2016 med tre bidrag uten at jeg nådde opp  selv om jeg hadde veldig mange stemmer – tusen takk til alle som stemte på mine bidrag.

I tilleg til her på bloggen finner dere meg på Facebook: https://www.facebook.com/marylovesthelittlethings/ Instagram: @marylovesthelittlethings og @mariannhauge1869 og på Twitter: marylovesthe

Her ser dere bildene mine som fikk mest likes på Instagram 2016.

15823364_1178214522256350_4058668894326559787_n

Tusen takk til alle som følger meg, og til dere som legger igjen hyggelige kommentarer. Håper dere vil følge meg videre 🙂 Ønsket dere er fortsatt fin søndag ❤

Klemmer fra megimages

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s