God søndagsmorgen, mine erfaringer med 5:2 dietten


15698-Be-Happy

håper dere har hatt en fin helg så langt. Her i Oslo skinner solen, det er så deilig. I dag skal jeg en tur til Ås å besøke søsteren min og samboeren. Lenge siden jeg har vært der nå, så det blir koselig.

Var på vekten igjen i dag, og jeg har gått ned 0,9 kg siden sist – totalt – 6,7 kg på tre mnd 🙂 Det er hærlig det, er snart i mål nå.

5:2 dietten har fått mye kritikk, men for meg fungerer den det er virkelig en diett for livsnytere.

Slik spiser du med 5:2-dietten

Spis som vanlig fem dager i uken og ha to fastedager da du spiser maks. 500 kcal (600 kcal for menn).

Velg selv hvilke dager du vil faste. Det trenger ikke være de samme dagene hver uke, men helst ikke to dager på rad.

Du avgjør selv hvordan du skal bruke kaloriene, hva du vil spise og om du vil spise et større måltid eller to/tre mindre.

Drikk masse og kaffe/te.

Når du har gått på 5:2 i en stund så går det automatisk. Men hvis en uke ikke blir helt som man har planlagt, så er ikke det noen katastrofe. Det er bare å begynne på nytt. 5:2 er veldig enkel på den måten. En uke kan man faste bare én dag, den neste uken i tre.

Når man har nådd målet kan man gå over til 6:1 dietten, dvs faste bare en dag i uken.

Jeg har ikke vært konsekvent med 2 fastedager og 5 ”spisedager”. Jeg har hatt fastedager så ofte det har passet i hverdagen.

Men jeg har fått mer energi, jeg kan bruke masse klær som ikke har passet på lenge. Jeg har fått flat/flatere mage og jeg har fått en ”lettere” kropp.

images

Du kan gjøre som meg å telle kalorier sånn noenlunde nøyaktig, men jo større innsats – jo bedre resultat. Følger du helt eller delvis prinsippene om lavkarbo, slipper du blodsukkersvingninger og den desperate sultfølelsen.

Også er det viktig å røre på seg, samt trene litt styrke slik at man ikke mister for my muskelmasse.

Ønsker dere en fortsatt fin dag – vi tates ❤

images

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s