God torsdags ettermiddag,


enhanced-24651-1412111331-12

aww, for en deilig sommerdag. Jeg har vært på jobb, men tenkte å komme meg en tur ut i solen etterpå. Skal bli deilig med langhelg nå, skal ikke på jobb igjen før mandag. Har ikke noen store planer, så tar det som det kommer.

Var på vekten igjen i dag, og jeg hadde gått ned 0,5 kg siden forrige veiing. Endelig har jeg gått ned mer enn en str -5,2 kg – hurray :))

Nå har det kommet enda en trenddiett 16:8-metoden. 16:8 går rett og slett ut på å faste i 16 timer og holde måltidene innenfor et tidsspenn på 8 timer. Den enkleste måten å gjøre det på er å faste mellom klokka 20 om kvelden og klokka 12 neste dag. Det vil altså innebære at man dropper frokosten.

For meg høres dette litt rart ut, man har jo blitt innprentet i alle år at frokosten er det viktigste måltidet. Nei – tror jeg holder meg til 5:2 it works for me 🙂

Her kan dere lese mer om 16:8 -> http://www.kk.no/allers/168-den-nye-%C2%ABtrend-dietten%C2%BB-34007

Ønsker dere en fortsatt fin dag ❤

reach-your-weight-goal

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s