God morgen,


49392356230e55decca4a3d7465acd67

solen skinner igjen her i Oslo, mens oppi Nord-Norge snør det, whaschera.

Da er det to «festdager» igjen, før ny fastedag på torsdag. Tenkte jeg skulle få tatt meg en sykkeltur i dag også, og være forsiktig med hva jeg spiser siden jeg har gått opp 0,3 kg, ikke noe artig. Vet ikke hva det skyldes, siden jeg har vært veldig aktiv – kan hende det er utskeilesene fra lørdag. Ja, ja det er viktig å ikke gi opp før målet er nådd, det er jo ikke uvanlig at man kan gå litt opp og ned pga syklusen eller at man har får mer muskler som følge av trening. Muskler veier mer enn vann.

Det er mange som opplever at vekttapet stopper opp før de er ferdige med slankingen, til tross for at de følger sitt slankeprogram. Dersom det skjer med deg, så er det svært viktig at du ikke mister motivasjonen og at du tror du gjør noe feil. Det er nemlig slik at de manglende resultatene som regel vi skyldes kroppens tilpassingsevne og ikke at du nødvendigvis gjør noe feil. Mer presist vil det si at kroppen forbrenner færre kalorier fordi du allerede har gått noe ned i vekt, samt fordi den har tilpasset seg et noe redusert inntak av kalorier. Noe mer fysisk aktivitet er et slanketips som kan få fart på slankingen igjen. Et ytterligere redusert kaloriinntak vil også hjelpe på kort sikt, men etter en stund vil kroppen nok en gang tilpasse seg dette

Ønsker dere en deilig dag:) vi tastes.

120166001

Da ble det en lang sykkeltur på meg i dag også, rundt omkring i byen og på Løkka. Stakk en tur innom sykkelsalget på Intersport og fant denne, gleder meg til å hente den på torsdag. Den kommer til å se litt annerledes ut, siden jeg har kjøpt gullpakka som inneholder skjermer, støtte, lykter, lås og bagasjebrett.

10480041_10152482585721970_76418980_n

Til middag lagde jeg deilig salat med spisskål, cherrytomat, gulrot, rød søtpaprika, vårløk, feta,fersk koriander, hakkede pistasjenøtter og valnøttolje★

bær

Deilig m dessert av bringebær, tyttebær, kirsebær og Kesam m lime★ m strø av Santa Mari chili og kakao.

ae36f17e20483cb32a91013bb93de345

2 kommentarer om “God morgen,

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s