God morgen,


Reach-Your-Weight-Goal

Da er det to «festdager» igjen, litt deppa etter å ha vært på vekta i dag opp 0,3 kg hva skjer â? Det er jo morsomt og motiverende når vekten jevnt og trutt går den riktige veien, men hva gjør du når vekttapet stagnerer?

Vær positiv og opprettholdet fokuset !! Stagnasjon er alltid midlertidig. Du kan ikke øke fettmasse i et kaloriunderskudd, så hold fokus på det overordnede målet.

Det at vekten står stille eller at man går opp kan skyldes mange ting, f.eks hormoner, spiser for lite/for mye, ikke beveger seg nok. Det kan være lurt å registrere hva man spiser en periode for å få litt oversikt, det er gratis å registrere seg på vektklubben til Grete Roede. Men det viktigste er å ikke gi opp, bite tenna sammen og se fremover. Selv om vekten står stille kan du ha gått ned i cm, så ikke mist motet:))

Stagnasjon er ikke et tegn på at dietten er mislykket, ikke tolk stagnasjon som et tegn på at du gjør noe feil. Man må være fornøyd med de kiloene man har tatt av, huske å belønne seg selv, men ikke med mat.

Ha en fin dag:) så tastes vi nok mer i løpet av dagen.

I dag har jeg gått en kjapp tur på 30 min, til middag hadde jeg kalkunfilet og ovnsstekte rotgrønnsaker, jeg prøver å være flink på «festdagene» også, men det blir jo til at jeg «skeier» ut mer enn jeg burde innimellom.

470_2512553

Happy girls are the prettiest:) Audrey Hepburn

images

4 kommentarer om “God morgen,

 1. Hi, I do think this is an excellent blog. I stumbledupon it 😉 I will
  revisit once again since i have book-marked it. Money and freedom is
  the greatest way to change, may you be rich and continue to help other people.

  1. Thanks a lot for your nice comment and that you have bookmarked me 🙂 Im not earning anything on this blog but if I did I would have a lot of give-aways. Wish you a nice weekend and welcome back. Sincerely Mariann

 2. It’s remarkable to visit this web page and reading
  the views of all mates regarding this paragraph, while I am
  also eager of getting know-how.

  web site – Timmy –

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s