5:2 dietten – fastedag I


mestring

Da har jeg spist normalt i fem dager etter å ha vært på juicekur en uke. I dag er det fastedag, har bestemt meg for å faste på mandager og torsdager. Siden jeg vil ned ca 6-8 kg på denne dietten, må jeg ihvertfall holde på et 3-4 mnd (2 kg pr mnd ca). Jeg kommer bare til å blogge om dietten på fastedagene, siden man skal spise normalt ellers. Om noen vil følge med, ønsker jeg lykke til:)) del gjerne dine erfaringer her på bloggen.

I dag har jeg spist følgende:

Frokost

1 liten banan og en liten appelsin – 120 kcal

Lunsj

1 Skyr med fersken og bringebær – 93 kcal

kyllingrett

Middag
1 kyllingfilet (160 g) – 170 kcal
1/4 ss olivenolje (7 g) – 32 kcal
30 g purreløk – 8 kcal
50 g søt paprika – 14 kcal
100 g squash – 16 kcal
30 g champignon – 7 kcal
Totalt: 246 kcal

Skjær opp i biter og stek det i en teflonpanne,siden man skal bruke så lite olje jeg hadde også i cayennepepper og chiliflak.

Kvelds
1 skive Fiberrik med solsikke (8,3 g) – 37 kcal
1 skive naturell kalkunfilet (10 g) – 10 kcal
7 g naturell smøreost, tynt lag – 21 kcal
30 g paprika – 8 kcal
Totalt: 76 kcal

Det vil si at jeg totalt har spist 535 kcal i dag, ble litt over det som var anbefalt. Jeg registrer maten på Roede-klubben.

I kveld har jeg gått meg en kjapp tur på 30 min og tatt en kaffe med ei venninne på Grünerløkka, har vært i fin form ikke sulten i det hele tatt. Det er ikke anbefalt å trene for hardt på fastedagene, men jeg minner at det er viktig å røre seg minst 30 min pr. dag er anbefalt.

Ha en fortsatt fin kveld:) snart helg.

proud

En kommentar om “5:2 dietten – fastedag I

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s