Godt nyttår 2020


Kjære søte følgere og lesere, jeg vil gjerne få takke for koselige kommentarer og at dere følger meg. Jeg håper dere vil fortsette med det

Nå som året nærmer seg slutten, vil jeg benytte sjansen til å takke dere for året som har gått ⭐️

Håper 2020 blir et supert år for oss alle ❤️

LYKKEREGN ⭐️

Et stjernedryss
med gode ønsker
strør jeg over neste år –
og i dette «lykkeregnet»
håper jeg –
at dere alle
står

81225617_10157586582011970_8156436580672733184_n

Mye har skjedd i 2019 og jeg håper neste år blir like spennende, med pressevisning på Bransjehuset vår og høst, pressefrokost på Oslo Design Fair vår og høst, Åpent hus Per:PR, Den store inspirasjonsdagen på Månefisken, frokostseminar før Matstreif og nydelig middag på Bygdøy Rorklubb i forbindelse av lanseringen av årets Gilde juleaquavit. Jeg er så takknemelig for å bli invitert år etter år ❤

Selv om årets slutt bød på sine bekymringer ettersom mamma ble alvorlig syk og til sammen har vært en måned på sykehus, er det gledelig at hun er på bedringens vei og skal opereres på nyåret. Livet er skjørt, husk å ta vare på de nærmeste ❤

Har kost meg litt vel mye i jula, og det merkes på buksene…  Så må vel i gang med en slankekur og trening på nyåret, så får vi se korsn det går Har dere noen nyttårsforsetter?

Nyttårsklem fra meg

~

Her ser dere bildene som fikk flest likes på Instagram kontoene mine i 20189~ @mariannhauge1869 og @marylovesthelittlethings ~ følg meg gjerne om dere ikke allerede gjør det

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s