Lettvint kylling i karri


Heisann, håper det står bra til 🙂 Det er deilig med helg og at været er så bra synes jeg.

I går var jeg på Harry-handel i Strømstad, kjekt å få handlet litt på Systembolaget, Strømstad mat og Nordby seneter, de har jo så utrolig stort utvalg i forhold til her hjemme. Kjøpte blant annet kylling som var ferdigstekt i biter og lagde meg en deilig karri når jeg var hjemme igjen. Under finner dere oppskriften ->

Ønsker dere en fortsatt fin kveld og god helg ❤

~

Lettvint kylling i karri ~ 2 pers

40464201_10156402213651970_2966844673705902080_n

1/2 løk, renses og finhakkes
1 fedd hvitløk, renses og finhakkes
1 ss nøytral olje
1 liten boks (200 g) hakkede tomater av god kvalitet
1 ss karripukver (helst økologisk)
1/2 ts finmalt ingefær
200 g kyllingfilet
1 1/2 dl vann
1/2 dl gresk yoghurt, naturell
smak til med saly og pepper

Slik gjør du det :

Finhakk løk og hvitløk, og varm oljen i en gryte over middels varme i norn minutter tilløken blir svett. Hell i tomatene, karripulveret og ingefær og la det småputre i 3-4 minutter. Hvis pannen blir tørr, heller du i litt vann og påse at krydderet ikke svir seg.

Skjær kyllingen i terninger og la det småsteke i 5 min.  Påse at kyllingen er stekt på alle sider og har fått litt farge. er belagt og begynner å brune på sidene. (Om du bruker den ferdigstekte og ternede varianten hopper du over dette steget – så lettvint).

Hell kyllingen oppi karri og tomatblandingen og tilsett vann og la det småkoke i 10-15 min, eller til kyllingen er kokt gjennom uten tegn på rosa juice i midten av stykkene. Ta karrien av varmen, rør i yoghurten og smak til med salt og pepper.  Ha litt finhakkede urter på ved servering, jeg brukte koriander.

Jeg hadde ris og salat til, men man kan også ha couscous eller byggryn til.

Smakelig måltid ❤

~

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s