God morgen,


Hello-August

ser ut til at været skal bli bedre i dag, fortsatt litt grått enda. I går var det skikkelig møkkavær med plaskregn, lyn og torden. Sensommeren er her nå, kjenner at det er kaldere på natten og morgenen. Men det kan jo fortsatt bli noen fine dager man kan nyte før høsten kommer. De fleste er vel ferdig med ferien nå, håper dere har hatt det fint og at dere har fått ladet batteriene skikkelig.

Da har jeg vært på vekten igjen, har gått opp 0,6 kg siden sist. Synes ikke det er så verst med tanke på at vi har kost oss med masse god mat, godis og litt vin de to ukene Grete har vært her. Det er deilig å være i gang igjen. Tenkte jeg skulle få tatt meg en lang sykkeltur i dag + trene armer og skuldre 🙂

Ønsker dere en deilig da, så tastes vi 🙂

images2

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s