God morgen,


SWS-Tea-Party-021-600x192

ja da har jeg vært på vekten igjen 😦 lurer på hva som skjer opp 0,5 kg uten at jeg har skeiet ut på «festdagene». Synes jo ikke det er så artig å skrive om det når jeg har går opp, men man skal jo være ærlig når man blogger. Da er resultat – 4,3 kg siden 19.jan det beste resultatet var 25.feb da hadde jeg gått ned 5,5 kg.

Jeg fører statistikk, burde sikkert tatt før og etter bilder og målt meg også, men det har jeg altså ikke gjort.

Det spørs vel om jeg når målet mitt, som er å gå ned 10 kg før den store klassefesten i slutten av mai i min hjemby. Det er 30 års reunion med niende klassen, gleder meg masse og har allerede bestilt flybillett.

Jeg har ikke noen store planer for helgen enda, men skal møte tanten min som er i byn ihvertfall. Få gått litt tur, og kanskje ta meg en tur på treningsstudioet mitt til en forandring.

I dag har jeg vært på Krim festivalen sammen med ei venninne som jobber i forlagsbransjen, i tillegg til å høre på foredrag var jeg heldig å fikk med meg bag, t-skjorte og bøkene «Når gjøken galer» og «Alligatorvannet» snille Maggi.

Lagde meg kylling med Hoisin saus og lune kikerter med indisk kryddermiks(hjemmelaget) matfløte, vårløk, sukkererter og cherry tomater til middag, ble veldig godt:)

1082617_10152255728316970_1559977842_n

Ønsker dere en fin fredag i regnet og god helg:) kommer nok til å skrive mer i løpet av helgen.

lørdag-1

Legg gjerne igjen en kommentar <3

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s